Hajópadló

Amikor belépünk egy hajópadlós szobába rögtön szembe ötlik a padló, amelynek kellemes kisugárzása van az egész beltérre, az emberek komfort érzetére.

A mi éghajlati viszonyaink között, ha nincs padlófűtésünk, ajánlatosak a melegburkolatok. Főleg olyan házakban, ahol az alsó lakó nem "melegíti" a padlónkat, az úgynevezett hidegburkolatok szó szerint hidegek. A mezítláb járást - bár nagyon egészséges - ilyen helyeken el is felejthetjük. Nem kell kétségbe esni, a melegburkolatok világa nagyon sok és változatos lehetőséget kínál. A legtöbbet használt melegburkolatok különféle fákból készülnek. A fa természetes szépsége, fénye, finom tapintása mindenkiben kellemes érzést kelt, ugyanakkor ez az egyik legsemlegesebb burkolat. Minden falszínhez, stílushoz, textilhez kitűnően illeszkedik. Nagy előnye a fából készült hajópadlónak a rugalmasság, amely óvja az izomzatot, az ízületeket.

Két csoportja van a hajópadlónak. Járó hajópadló és fózolt hajópadló. A járó hajópadló olyan hajópadló, amit ha egymáshoz illesztünk nem keletkezik hézag közöttük, ez takarítási szempontból nagyon hasznos. Lerakás előtt feltétlenül gondoljuk át a fa fajtáját! Ez meghatározó, hiszen a fa keménysége, tartóssága ez által határozható meg. A lucfenyő hajópadló a legpuhább. Sok helyen alkalmazzák a borovi - erdei fenyőt, ami ár-érték aránya miatt közkedvelt. Barnás, melegséget áraszt, keményebb, mint a lucfenyő. Erősen igénybevett helyekre ajánljuk a vörösfenyő járó hajópadlót.   

Üzletünkben megtalálhatok kiváló minőségű fenyő hajópadlók, svéd erdők mélyéről. Kiválóan alkalmasak belső terek burkolására. Hossztoldós kialakítása révén a lerakása lényegesen egyszerűbb. Minden szál hátoldalán hosszanti bemarás található a vetemedés megakadályozása érdekében. A kötegeket szárítókamrás kezelés után zsugorfóliás csomagolással látnak el, így is kerülnek értékesítésre.

Különböző hosszúságban kapaható.

A hajópadló négyzetméterének kiszámításánál a termék teljes szélességét vesszük figyelembe!

Járó hajópadló borovi fenyő 20 X 120 (előkezelt)

Kiváló minőségű borovi fenyő hajópadló kényelemes járófelülettel. Kiválóan alkalmas belső terek burkolására. A hajópadló hossztoldós kialakítása révén a lerakása  lényegesen egyszerűbb. Minden szál hátoldalán hosszanti bemarás található a vetemedés megakadályozása érdekében. Minden szál elülső profiljára a gyártás befejezésekor egy halvány fehér színű alapozó réteg kerül egyenletes vastagságban. Ez a réteg kifejezetten jó védelmet nyújt a fa részére, és nem utolsó sorban meglehet spórolni az alapozó festést.

Különböző hosszúságban kapható, a készlet erejéig!

Mérete: 20mm×120mm

Ár: - Ft/m² (Áraink bruttó árak, azaz 27% ÁFÁ-t tartalmaznak!)
KÉSZLETHIÁNY!

 

Járó hajópadló borovi fenyő 30 X 190 B/C

B/C minőségű borovi fenyő, járófelületű hajópadló. Alkalmas teherhordó felületek belső burkolásához. A hajópadló mikrofózolt, hossztoldós kialakítása révén a lerakása  lényegesen könnyebb. Minden szál hátoldalán hosszanti bemarás található a vetemedés megakadályozása érdekében. Zsugorfóliás kötegekben kapható.

Különböző hosszúságban kapható, a készlet erejéig!

Mérete: 30mm×190mm

Ár: - Ft/m² (Áraink bruttó árak, azaz 27% ÁFÁ-t tartalmaznak!)

KÉSZLETHIÁNY!

 

Járó hajópadló borovi fenyő 30 X 146

Kiváló minőségű borovi fenyő, járófelületű hajópadló. A jellegzetesen vöröses árnyalat, és a fa erezete harmonikusan illeszkedik egymáshoz. Vastagságából adódóan rendkívül masszív, akár egymástól egy méterre lévő párnafa rendszerre is építhető, tehát kitűnően alkalmas galériák kialakításához. Kiválóan alkalmas belső terek burkolására. Hossztoldós kialakítása révén a lerakása  lényegesen egyszerűbb. Minden szál hátoldalán hosszanti bemarás található a vetemedés megakadályozása érdekében. Minden köteget a szárítókamrás kezelés után zsugorfóliás csomagolással látnak el, így is kerülnek értékesítésre.

Különböző hosszúságban kapható!

Mérete: 30mm×146mm

Ár: - Ft/m² (Áraink bruttó árak, azaz 27% ÁFÁ-t tartalmaznak!)

KÉSZLETHIÁNY!

Járó hajópadló borovi fenyő 25 X 146

Kiváló minőségű  borovi, járófelületű hajópadló. Kiválóan alkalmas belső terek burkolására.  Minden szál hátoldalán hosszanti bemarás található a vetemedés megakadályozása érdekében. Minden köteget a szárítókamrás kezelés után zsugorfóliás csomagolással látnak el, így is kerülnek értékesítésre.

Kapható különböző hosszúságban, a készlet erejéig!

Mérete: 25mm×146mm

Ár: - Ft/m² (Áraink bruttó árak, azaz 27% ÁFÁ-t tartalmaznak!)

KÉSZLETHIÁNY!

 

Járó hajópadló borovi fenyő 20 X 146 

Kiváló minőségű borovi fenyő, járófelületű hajópadló. A jellegzetesen vöröses árnyalat, és a fa erezete harmonikusan illeszkedik egymáshoz. A svéd erdők mélyéről gondosan kezelt, és megmunkált szárított borovi fenyő hajópadló.Akik szeretik a szélesebb profilú hajópadlókat azoknak mindenképpen érdemes megtekinteni ezt a termékünket. Kiválóan alkalmas belső terek burkolására. Hossztoldós kialakítása révén a lerakása  lényegesen egyszerűbb. Minden szál hátoldalán hosszanti bemarás található a vetemedés megakadályozása érdekében. Minden köteget a szárítókamrás kezelés után zsugorfóliás csomagolással látnak el, így is kerülnek értékesítésre. Kapható a készlet erejéig!

Mérete: 20mm×146mm

Ár: - Ft/m² (Áraink bruttó árak, azaz 27% ÁFÁ-t tartalmaznak!)
KÉSZLETHIÁNY!

Hajópadló északi luc fenyő 19 X 146

Egészen világos színű északi luc fenyőből készült hajópadló. Ideális kültéri felhasználásra is. Felülete tökéletesen sima, hátoldalán hosszanti bemarások találhatóak az esetleges vetemedések megakadályozására. Minden köteget a szárítókamrás kezelés után zsugorfóliás csomagolással látnak el, így is kerülnek értékesítésre. Kapható a készlet erejéig!

Mérete: 19mm×146mm

Ár: 4150 Ft/m² (Áraink bruttó árak, azaz 27% ÁFÁ-t tartalmaznak!)

 

Hajópadló északi luc fenyő 19 X 146

Egészen világos színű északi lucfenyőből készült hajópadló. Vastagsága révén kültérre is ajánlott termék.  Előszeretettel alkalmazzák "ereszalj" készítéséhez,és bitumenes zsindely alá hordozó felületnek. Felülete tökéletesen sima,hátoldalán hosszanti bemarások találhatóak az esetleges vetemedések megakadályozására.

Mérete: 19mm×146mm

Ár: 4150 Ft/m² (Áraink bruttó árak, azaz 27% ÁFÁ-t tartalmaznak!)