Tetőfólia

ISOFLEX SOFT – Masterplast (nem pára áteresztő)

Anyaga:  PE szövet alapú tetőfólia

Felhasználási területe: Kétszeresen (a hőszigetelés és a fólia, valamint a fólia és a tetőfedés között) átszellőztetett magas tető szerkezetekben, a héjalás alá bejutó nedvesség és porhó elleni másodlagos védelemként alkalmazható alátétréteg. Nem páraáteresztő tető alátétfólia kétszeres tető átszellőztetéssel, mérsékelten hő visszaverő felülettel. Belső párafékező fóliaként is alkalmazható.


Kiszerelés: 1,5m*50fm - 75m²/tekercs.

Egyoldalon speciális hővisszaverő, vízlepergető, szürke bevonattal ellátott, polietilén-szövet alapú tetőfólia.

 

Ár: 99 Ft/m²  7425 Ft/tekercs  (Áraink bruttó árak, azaz 27% ÁFÁ-t tartalmaznak!)

MASTERFOL CLASSIC MP– Masterplast (nem páraáteresztő)

Anyaga: PE hálóval erősített  PE szövet alapú tetőfólia mikroperforációval

Felhasználási területe: Nem páraáteresztő tetőalátétfólia kétszeres tető átszellőztetéssel, növelt szakítószilárdsággal. Kétszeresen (a hőszigetelés és a fólia, valamint a fólia és a tetőfedés között) átszellőztetett magas tető szerkezetekben, a héjalás alá bejutó nedvesség és porhó elleni másodlagos védelemként alkalmazható alátétréteg.

 

Kiszerelés: 1,5m*50fm - 75m²/tekercs. Polietilén háló erősítésű perforált polietilén fólia, sárga színben.

 

Ár: 99 Ft/m²  7425 Ft/tekercs  (Áraink bruttó árak, azaz 27% ÁFÁ-t tartalmaznak!)

MASTERMAX 3 Eco – Masterplast (páraáteresztő)

Anyaga: Háromrétegű alátétfólia (két nem-szőtt, polipropilén réteg között egy vízzáró, páraáteresztő membrán), közvetlenül a hőszigetelésre, az eresszel párhuzamosan fektetve, nyomtatott oldalával a fedés felé fordítva.

Felhasználási területe:  Páraáteresztő tetőalátétfólia egyszeres tető átszellőztetéssel. Egyszeresen (a fólia és a tetőfedés között) átszellőztetett magastető szerkezetekben, a héjalás alá bejutó nedvesség és porhó elleni másodlagos védelemként alkalmazható, közvetlenül a hőszigetelésre, fektethető alátétfólia.


Kiszerelés: 1,5m*50fm - 75m²/tekercs. Termékmegnevezéssel ellátott, szürke színű, háromrétegű fólia (2 réteg polipropilén fliz között vízzáró, páraáteresztő membrán); színes, terméknévvel ellátott zsugorfólia csomagolásban.

 

Ár: 209 Ft/m²  15675 Ft/tekercs  (Áraink bruttó árak, azaz 27% ÁFÁ-t tartalmaznak!)